Publicat pe 7 comentarii

De unde poti cumpara un glob de cristal?

Sunt putine site-uri care ofera spre vanzare globuri de cristal autentice, care au intr-adevar efect terapeutic. Cand am lasat acest site am oferit un numar limitat de sfere din cristal. S-au vandut repede si multi n-au apucat sa comande la timp.

Astazi am mai primit zece sfere din cuart – autentice, cu o vibratie deosebite. Ele sunt insotite de un suport din lemn. Pot fi pozitionate pe noptiera, pe birou sau pervaz. Mai mult sfera din cristal poate fi purtata in postea sau borseta, avand rol de protectie.

Nu uitati! Imediat ce ati primit coletul cu globul de cristal, sfera trebuie purificata. Va recomand, la inceput, o curatare rapida cu ajutorul sunetului.

Pentru orice informatii legate de cristaloterapie, va rog sa-mi trimiteti mesaje folosind formularul de contact.

Publicat pe Un comentariu

Metode de purificare si curatare a cristalelor

Curatarea cristalelor se face de indata ce au fost achizitionate, pentru a le neutraliza si pentru a le armoniza cu noul mediu. Iata care sunt principalele metode de purificare.

1. Purificarea cristalelor cu ajutorul sunetului.

Curatarea cristalelor cu ajutorul sunetului este o metoda foarte des intalnita, avand un efect dublu si asupra ta. Dintre toate, vibratiile pianului sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente. Efectiv apropii cristalele de instrumentul respectiv, pana cand consideri ca procedeul este complet. In cazul in care nu ai un instrument muzical la indemana, iti poti purifica cristalele ruland acest clip.

2. Expunerea cristalelor la lumina zilei

Energia solara purifica cristalul in mod natural, fiind o metoda foarte comoda de curatare. Nu este recomandata expunerea cristalului direct sub razele soarelui, deoarece radiatiile solare ii vor afecta structura si proprietatile.

Ametistul, ambra, apatitul, azuritul, aventurinul, berilul, celestita, citrinul, crisoprazul, acvamarinul, cuartul fumuriu, cuartul roz, fluorina, kunzitul, safirul, malahitul, opalul, piatra lunii, smaraldul si turcoazul nu se expun direct sub razele solare.

purificarea cristalelor soare

Cristalele pot fi expuse si la lumina lunii, pentru un ciclu complet zi – noapte. Luna purifica si elibereaza cristalul de vibratiile negative.

3. Apa

Apa este poate cea mai utilizata metoda de curatare a cristalelor. Energiile negative nedorite sunt indepartate prin simpla cufundare in apa a cristalelor, pentru cateva ore. Optional vasul cu apa se poate lasa pe pervaz, in bataia luminii din exterior.

purificarea-cristalelor-apa

Cristalele mai pot fi purificate prin cufundarea lor la marginea unei ape curgatoare, in mijlocul naturii. Un efect asemanator puteti obtine plasand cristalele sub jetul de apa al robinetului. Mai mult, in timpul ploii puteti expune cristalele mediului exterior – picaturile de ploaie vor lucra pentru tine, purificand cristalele.

purificarea cristalelor jet apa

4. Sarea de mare

 

Se asaza cristalele pe un pat de sare marina, fara a se atinge unul de celalalt dupa care se presara restul de sare marina, pana ce cuprinde tot continutul. Sarea naturala are un efect imediat asupra cristalelor iar procesul de purificare dureaza minim 24 de ore.

purificarea cristalelor sare

Mineralele care nu se purifica cu sare: ambra, azurite, boji, calcit, celestina, disten, hematite, flourina, kunzit, lapislazuli, lepidolit, magnetit, malahit, opal, paesin, piatra Lunii, piatra Soarelui, pirita, turcoaz si toate pietrele fine, poroase, care se zgarie cu usurinta.

5. Afumarea

purificarea cristalelor fum

Fumul are un rol important in procesul de curatare, insa nu oricine poate sa efectueze procedeul corect – este nevoie de experienta. Tehnica de afumare consta in arderea unui manunchi de resturi vegetale ( lemn uscat de cedru, salvie, levanda ) in prezenta cristalelor. Fumul rezultat indeparteaza toate energiile negative acumulate de-a lungul folosirii lor.

Publicat pe 3 comentarii

La ce iti poate folosi un Glob de Cristal?

Sfera de cuart natural este, inca din cele mai vechi timpuri, cel mai puternic instrument de amplificare a energiei si de vindecare. Cristalul pur din cuart are urmatoarele intrebuintari:

1) Te protejeaza impotriva radiatiilor si a energiilor negative din mediul inconjurator, avand o putere de absorbtie incredibila.

2) Vindeca tot ceea ce medicul nu poate trata. Dezechilibre energetice, tulburari emotionale, anxietate, apatie – toate sunt stari care se pot ameliora prin cristaloterapie.

3) Amplifica vibratiile pozitive, benefice. Are rol purificator atat pentru minte cat si pentru trup.

4) Iti transforma caminul intr-un spatiu echilibrat energetic, plin de viata.

5) Te ajuta sa faci alegeri pozitive, sa reusesti pe plan emotional si profesional. Iti pregateste succesul meritat. 

Sfera de Cristal Feng Shui

Globul de cristal reprezinta Pamantul, fiind un energizant puternic in plan spiritual, educational si medical. O sfera de cristal pozitionata in Nord-Estul casei, sau a camereu de studiu, amplifica vibratiile creatoare, stimuland creativitatea si performanta. Un Glob Feng Shui de Cristal, folosit intr-un mod pozitiv-constructiv, aduce sanatate, bogatie, fericire si longevitate.

Un Cristal Pur de Cuart poate fi lasat pe masa din living, pe noptiera din dormitor sau la birou, pentru a purificarea mediului si pentru protectie.
Un Cristal Pur de Cuart poate fi lasat pe masa din living, pe noptiera din dormitor sau la birou, pentru a purificarea mediului si pentru protectie.

Port cu mine mereu o sfera de cristal.

Mie personal globul de cristal mi-a schimbat viata. Te invit sa citesti mai multe despre aceasta minunata latura a cristaloterapei, folosind cel mai puternic amplificator de energie – sfera de cristal din cuart.

Afla mai multe informatii despre Globul Magic de Cristal